primalje-babice

primalje-babice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur

Stranica 1 od 5

OVDJE MOŽETE PREUZETI POSLOVNIK :

POSLOVNIK O RADU SVIH KOMISIJA  KOMORE

KAO I PRAVILNIKE :

PRAVILNIK O FINANCIJSKOM  POSLOVANJU

PRAVILNIK O KOLEGIJALNOJ POMOĆI

PRAVILNIK O ODGOVORNOSTI ČLANOVA KOMORE

Na ovoj stranici možete preuzeti

IZJAVA O POŠTIVANJU ETIČKOG KODEKSA

OBRAZAC ZA ODJAVU

OBRAZAC ZA ŽALBU

 

 

 

Fakultet zdravstvenih studija sveučilišta u Mostaru i Klinika za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar u suradnji sa Komorom primalja/babica HNŽ K organizira III simpozij primalja koji će se održati  8.06. i 09.06. 2017 godine u Mostaru , Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača pod nazivom "Sigurnost Majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi"

 

Na ovoj stranici možete preuzeti:

OBRAZAC ZA ODJAVU IZ ČLANSTVA,

IZJAVA O POŠTIVANJU ETIČKOG KODEKSA,

OBRAZAC ZA ŽALBU

Poštovane/poštovani pozivamo Vas na 3. simpozij primalja naslova "Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi" u organizaciji Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Klinike za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Sukladno s temom ovoga simpozija pripremili smo kvalitetne radionice u kojima ćete moći usvojiti vještine i znanja koja će vam biti korisna u Vašem daljnjem radu. Cilj simpozija je ukazati na odgovornost svih sudionika u sustavu perinatalne skrbi u osiguravanju sigurne okoline i pružanja sigurne perinatalne skrbi.

Simpozij će se održati 8. i 9. lipnja 2017.godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača i u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija sveučilišta u Mostaru.

Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje pozivamo Vas da prijavite svoje radove. Sažetci se primaju do 8. svibnja 2017 godine.

 

 

II kongres babica Republike Srbije sa međunarodnim učešćem održat će se 20-21 svibnja 2017. godine u KBC Zvezdara u Beogradu. 

Imati ćete priliku da sudjelujete u zanimljivom naučnom i stručnom programu. Predavanja će biti bazirana na prikazima slučajeva, iskustvima iz prakse, sa terena,opisima kako su se pojedini slučajevi obrađivali, tijeku i razvoju događaja,te zaključcima u smislu što se još moglo učiniti za bolji ishod. Planirano je da se kongres obogati radionicama. 

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da svojim aktivnim učešćem doprinesu uspjehu II Kongresa babica Republike Srbije sa prikazima primjera iz prakse vezanih na teme kongresa ili slobodne teme. Prednost imaju radovi koji će predstaviti iskustva iz prakse.

Sažetke i biografije potrebno je poslati najkasnije do 31.12.16 godine

Stranica 1 od 5

O nama

KOMORA PRIMALJA/BABICA HERCEGOVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE-KANTONA je samostalna i nezavisna strukovna organizacija primalja/babica koji obavljaju poslove i zadatke svog stručnog zvanja u državnim ili privatnim ustanovama ili kao samostalne primalje/babice s pravom javnog rada na području Hercegovačko – neretvanske županije-kantona.

Saznajte više

Plan edukacije 2016