nedjelja, 06 Mart 2016 19:40

Poziv na druženje s primaljama/babicama Istaknuto

Povodom Međunarodnog dana primalja 5. svibnja  članice Komore primalja/babica s područja HNŽ-K  družit će se s svim zainteresiranim građanima pružajući im odgovore na sva pitanja vezana uz primaljstvo, trudnoću, porod i dojenje. 

Međunarodni dan primalja je prije svega podsjetnik na ključnu ulogu primalje u promicanju podizanja kvalitete uvjeta u kojima novi život dolazi na svijet.
Ovogodišnjom porukom na globalnoj razini „ Žene i novorođenčad: srce primaljstva“  nastoji se  ukazati na potrebu da svaka žena i svako novorođenče  imaju pravo na pravovremeni pristup zdravstvenoj skrbi i pravo na najbolju moguću primaljsku njegu prije, za vrijeme i nakon rođenja djeteta.  
Druženje će se održati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru 5.05.2016. u terminu od 12:00 do 15:00.
Pozivamo Vas na šetnicu Nikole Šubića Zrinskog na zanimljivo i ugodno druženje s primaljama/babicama.
PROGRAM DOGAĐANJA: 12:00 – 15:00 .
12:00 okupljanje
12:02 – 15.00 druženje s građanima i informiranje, dijeljenje promotivnih materijala.
15:00  kraj organiziranog okupljanja, slobodne aktivnosti po volji sudionika

Prijavi se pa komentiraj

O nama

KOMORA PRIMALJA/BABICA HERCEGOVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE-KANTONA je samostalna i nezavisna strukovna organizacija primalja/babica koji obavljaju poslove i zadatke svog stručnog zvanja u državnim ili privatnim ustanovama ili kao samostalne primalje/babice s pravom javnog rada na području Hercegovačko – neretvanske županije-kantona.

Saznajte više

Plan edukacije 2016