ponedjeljak, 19 Septembar 2016 21:40

Prva obavijest-Jubilarni XL simpozij Hrvatske Udruge za promicanje primaljstva, PRIMALJSTVO-drevna vještina u modernom svijetu

 

JUBILARNI XL. SIMPOZIJ HRVATSKE UDRUGE ZA PROMICANJE PRIMALJSTVA, pod nazivom PRIMALJSTVO – drevna vještina u modernom svijetu održat će se u Hotelu Adratic, Opatija 28. - 29. listopada 2016.

Iznimna nam je radost i čast ove godine održati jubilarni, četrdeseti Simpozij Hrvatske udruge za promicanje primaljstva. Kroz desetljeća postojanja mijenjale su se primalje koje su svojim radom doprinosile primaljstvu, mijenjala se praksa, mijenjalo se ime Udruge. No, jedno je uvijek ostalo isto – volja i želja za rastom, unaprjeđenjem i novim spoznajama u primaljstvu. Kako je “XL” za nas posebno važan broj, jer označava broj tjedana trajanja trudnoće, želimo vjerovati kako smo “zrele za porođaj”, zrele za pružanje najkvalitetnije primaljske skrbi od strane visoko educiranih primalja u Hrvatskoj, zrele za ostvarenje cilja za koji radimo sve ove godine: vratimo ženama primalje, a primaljama vratimo fiziološki porođaj!

 

U skladu s važnošću ovog Simpozija, pripremile smo kvalitetne radionice dan pred Simpozij, s temama koje su potrebne i korisne u svakodnevnoj praksi, koje će vam pružiti kompetentnost i profesionalno zadovoljstvo. Program Simpozija obiluje aktualnim temama gostujućih predavača u kojima ćete zasigurno uživati i proširiti znanje, saznati nove znanstvene spoznaje. Sve nas najviše raduje zajedničko druženje i primaljsko povezivanje, stoga se nadamo da će naše okupljanje biti plodno, uspješno i puno ljubavi za naše najljepše zvanje na svijetu. Vidimo se u prekrasnoj Opatiji!

Prijavi se pa komentiraj

O nama

KOMORA PRIMALJA/BABICA HERCEGOVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE-KANTONA je samostalna i nezavisna strukovna organizacija primalja/babica koji obavljaju poslove i zadatke svog stručnog zvanja u državnim ili privatnim ustanovama ili kao samostalne primalje/babice s pravom javnog rada na području Hercegovačko – neretvanske županije-kantona.

Saznajte više

Plan edukacije 2016