utorak, 01 Novembar 2016 15:09

POZIV ZA 8. TEČAJ NEONATALNE REANIMACIJE

Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Udruženja neonatologa i intenzivista FBiH i Discipline za zdravlje djeteta KCU Sarajevo 17. i 18. studeni 2016. godine održati 8. tečaj neonatalne reanimacije. 

 

Tečaj je namijenjen neonatolozima, pedijatrima, ginekolozima, anesteziolozima, lječnicima opće prakse, babicama/primaljama, anestetičarima, medicinskim tehničarima, odnosno svim medicinskim djelatnicima koji u svom radu brinu o novorođenoj djeci. 
Tečaj se održava prema 6. izdanju neonatalne reanimacije izdatom od strane Američkog udruženja za pedijatriju (AAP) i Američkog udruženja za srce (AHA), a vode ga licencirani instruktori. 
Mjesto održavanja je Hotel Grand Sarajevo. 
 
U cijenu kotizacije koja iznosi 200,00KM uključen je i originalni, prevedeni Priručnik neonatalne reanimacije (6. izdanje) koji je izdat od strane AAP i AHA, ručak i osvježenje u pauzama. Kotizacija se može uplatiti na račun udruženja ili na licu mjesta uz prethodno potvrđenu registraciju. Učesnici će dobiti certifikat o završenom tečaju.
 
Prijave učesnika za Tečaj se primaju od 10. listopad do 10. studeni 2016. godine.
Prijave slati na Prof. dr Suada Heljić ili Mr.sci. dr Sabina Terzić putem faxa (033 566 525), na tel. 566 437 ili putem email-a:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 
Broj učesnika je ograničen. Nakon formiranja konačnog spiska učesnici će biti kontaktirani radi potvrde o registraciji i daljih uputstava. 
 
Udruženje neonatologa i intenzivista FBiH 
Raiffeisen bank dd. 
Broj računa 1610000058030067 (svrha tečaj NRP) 
 
Predsjednik Udruženja 
Prof. dr Suada Heljić
 
Direktor Discipline za zdravlje djeteta
neonatologa i intenzivista FBiH
Prof.dr Edo Hasanbegović

 

Prijavi se pa komentiraj

O nama

KOMORA PRIMALJA/BABICA HERCEGOVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE-KANTONA je samostalna i nezavisna strukovna organizacija primalja/babica koji obavljaju poslove i zadatke svog stručnog zvanja u državnim ili privatnim ustanovama ili kao samostalne primalje/babice s pravom javnog rada na području Hercegovačko – neretvanske županije-kantona.

Saznajte više

Plan edukacije 2016