nedjelja, 19 Februar 2017 15:31

III. SIMPOZIJ PRIMALJA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM "Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi" Istaknuto

Poštovane/poštovani pozivamo Vas na 3. simpozij primalja naslova "Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi" u organizaciji Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Klinike za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Sukladno s temom ovoga simpozija pripremili smo kvalitetne radionice u kojima ćete moći usvojiti vještine i znanja koja će vam biti korisna u Vašem daljnjem radu. Cilj simpozija je ukazati na odgovornost svih sudionika u sustavu perinatalne skrbi u osiguravanju sigurne okoline i pružanja sigurne perinatalne skrbi.

Simpozij će se održati 8. i 9. lipnja 2017.godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača i u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija sveučilišta u Mostaru.

Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje pozivamo Vas da prijavite svoje radove. Sažetci se primaju do 8. svibnja 2017 godine.

 

 

Prijavi se pa komentiraj

O nama

KOMORA PRIMALJA/BABICA HERCEGOVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE-KANTONA je samostalna i nezavisna strukovna organizacija primalja/babica koji obavljaju poslove i zadatke svog stručnog zvanja u državnim ili privatnim ustanovama ili kao samostalne primalje/babice s pravom javnog rada na području Hercegovačko – neretvanske županije-kantona.

Saznajte više

Plan edukacije 2016